Loading...
BMW Koffers gewrapped in mat zwart

Deze stoere set BMW koffers van Touratech gewrapped in mat zwart. Voor een zo mooi mogelijk resultaat worden alle sloten en beugels zoveel mogelijk verwijderd voor een zo mooi mogelijk resultaat.

BMW S1000XR gewrapped met als inspiratie de BMW S1000RR….

Voor Motorhuis Zwolle deze rode BMW S1000XR een racy look gegeven. De klant vond de striping op de BMW S1000RR heel mooi. Dit ontwerp vertaalt naar de lijnen van de S1000XR. Een gaaf resultaat.

Ducati Multistrada 1200 gewrapped in Matte Black Metallic en Matte Dark Grey

Ducati Multistrada gewrapped in Matte Black Metallic met striping en details in Matte dark grey en rood. Mooie eyecatcher, Echt een andere Multistrada geworden!!

Yamaha R1 gewrapped als Rossi replica ’19

Deze klant is een echte fan van Rossi!! Zijn Yamaha R1 gewrapped als Rossi Replica ’19 uit de MotoGP. Een heel gaaf resultaat en groot verschil met de witte R1. Mooi detail is de carbon seat. Dit is geen folie…

BMW F 800 GS gewrapped in Red Bull design

BMW F 800 GS in een speelse Red Bull uitvoering. Mooi detail midden op de tank! Logo’s na maken is bij MotorWrap geen probleem! Deze klant wil echt wat speciaals in de periode dat de motor van hem is. Daarna……?

Ducati Panigale V4 gewrapped in ‘Aruba-SBK’ replica

Deze Ducati Panigale V4 gewrapped als replica uit het Wereldkampieonschap Superbikes. Mooi resultaat door gebruik van carbon-folie.

Ducati Multistrada wat speciaals!!

Na enkele maanden over en weer mailen met deze klant kwam hij met een pak printjes bij mij aan…. Met veel dingen die hij mooi vond en op het internet had gevonden. Die hebben we gemixed met deze gave Ducati Multistrada als resultaat. Echt iets persoonlijks! Dat is het mooie

Ducati 749 gewrapped als Superbike replica

Oud en nieuw maakt voor MotorWrap niets uit! Deze Ducati 749 gewrapped als Breil-Replica van Lorenzo Lanzi uit 2004. Nu een gave superbike!!

Yamaha Tenere 660 in Dakar look gewrapped

Yamaha Tenere gewrapped in Dakar uitstraling. Voorbeeld genomen aan de blauwe Gauloises fabrieks Yamaha’s uit de rally. Een mooi resultaat!! Zoiets kom je niet zo gauw tegen.

Kasten slaapkamer gewrapped in een frisser kleurtje

In deze slaapkamer was het altijd behoorlijk donker en het kleurtje was niet meer zo van deze tijd. Kasten zijn inbouw dus ook lastig te vervangen. In een dag alle kasten voorzien van een interieurfolie. Een groot verschil!!