Loading...
Dainese Ducati Suit LeatherPaint

Deze Ducati racesuit van Dainese nog wat meer racy en persoonlijk gemaakt met wat extra logo’s. Mooi resultaat!!

Suzuki GSX1100 uit ’94 racy look

Deze door Perfect Dream Bikes gepimpte Suzuki GSX 1100 R uit ’94 voorzien van een soort van racy look met ‘nickname’ en startnummer. Met toepassing van snijplotter nog veel mogelijk om het naar je eigen wensen af te werken met wat mooie details zoals logo’s en startnummer. Combinatie van mat

Jeep voorzien van nieuwe striping

Deze gave jeep had wat te lang in de zon gestaan. Oude verweerde striping op gemeten en met een mooie matte military green folie alles weer als nieuw gemaakt.

Motor

Voor een klant uit Belgie deze Ducati Multistrada 1200S veranderd in een Tr-Colore uitvoering. Fijn dat dat mooie Italiaanse merk zelf veel mooie specials maakt! Dan hoef je niet op een standaard motor fiets te rijden, maar kun je deze door MotorWrap laten personaliseren.

Ducati Hypermotard 1100 ‘Xerox’ SBK

Deze zwarte Ducati Hypermotard 1100 omgetoverd naar een rode ‘Xerox-Superbikes’ replica. Deze zal zeker opvallen tussen de gewone Hypermotards!!

Ducati

Voor deze klant heeft MotorWrap een wens kunnen verwezenlijken. Eind jaren zeventig heeft deze klant een Ducati 750GT gekocht en dit design wilde hij graag op zijn Ducati Sport CLassic 1000. Gelukkig was er de goede kleur folie leverbaar die past bij de uitvoering van de jaren 70. De klant