Loading...
Grasmaaier wrap Max Verstappen

Met deze Max Verstappen gewrapte Red Bull grasmaaier wordt het gras maaien toch een stuk leuker!! Wil jij je favoriete coureur door de tuin zien gaan…..??

BMW Koffers gewrapped in Brushed Black met logo

Deze set BMW koffers gewrapped in Brushed Black met logo in glans zwart. Onderkant in mat zwart geplakt. Hiermee krijg je echt wat anders!!

Ducati Panigale V4S gewrapped in Lorenzo replica

Ducati Panigale V4S gewrapped als Lorenzo replica. Speciale aan deze uitvoering is dat het replica is van uitvoering van de ‘Race of Champions’ tijdens Wereld Ducati Weekend 2018.

Ducati Multistrada 1200 gewrapped als ‘Retro’ Pikes Peak

Deze klant vond de kleuren van zijn eerste Ducati Multistrada Pikes Peak uit 2012 zo mooi dat hij deze op de nieuwe Ducati Multistrada 1200 gewrapped wilde hebben.

Ducati Supersport gewrapped als ‘Final Edition’

Deze Ducati Supersport aangekleed met wat gestolen italiaanse creativiteit. De kleurstelling van de Ducati 1299 Panigale ‘Final Edition’ gekopieerd op deze Ducati Supersport.

Vespa scooter gewrapped in print wrap

Vespa Primasfera voorzien van een printwrap. Met een printwrap worden de mogelijkheden eindeloos!!

Ducati Multistrada 1260S als ‘Final Edition’

Mooi als klanten zelf creatief¬† zijn! Deze belgische klant wilde de uitvoering van de Ducati Panigale 1299 ‘Final Edition’ op zijn Ducati Multistrada verwerkt hebben. Bijzonder mooi resultaat inclusief de koffers!

Ducati Panigale V4S gewrapped als Moto-GP

Deze Ducati Panigale V4S racer met polyester kuipen gewrapped als Moto-GP replica van Ducati.¬† Zo zul je er niet veel tegen komen!! In de onderste foto’s ziet men de opbouw en het uitlijnen van de diverse kleuren en vlakken.

Keuken wrappen

Wrappen keuken of interieur door MotorWrap. Ben je nog tevreden met je keuken, maar wil je eens een ander kleurtje of structuur. MotorWrap kan ook een keuken en interieur wrappen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?? Neem gerust contact met ons op!

Mat zwarte wrap over deze dikke Ducati Hypermotard

Mat zwarte wrap over deze Ducati Hypermotard met mooie details in glans rood. Mooi contrast wanneer deze in de zon staat. Mooi stukje creativiteit op de tank met het Ducati logo.