Loading...
BMW F 800 GS gewrapped in Red Bull design

BMW F 800 GS in een speelse Red Bull uitvoering. Mooi detail midden op de tank! Logo’s na maken is bij MotorWrap geen probleem! Deze klant wil echt wat speciaals in de periode dat de motor van hem is. Daarna……?

Ducati Panigale V4 gewrapped in ‘Aruba-SBK’ replica

Deze Ducati Panigale V4 gewrapped als replica uit het Wereldkampieonschap Superbikes. Mooi resultaat door gebruik van carbon-folie.

Ducati Multistrada wat speciaals!!

Na enkele maanden over en weer mailen met deze klant kwam hij met een pak printjes bij mij aan…. Met veel dingen die hij mooi vond en op het internet had gevonden. Die hebben we gemixed met deze gave Ducati Multistrada als resultaat. Echt iets persoonlijks! Dat is het mooie

Ducati 749 gewrapped als Superbike replica

Oud en nieuw maakt voor MotorWrap niets uit! Deze Ducati 749 gewrapped als Breil-Replica van Lorenzo Lanzi uit 2004. Nu een gave superbike!!

Yamaha Tenere 660 in Dakar look gewrapped

Yamaha Tenere gewrapped in Dakar uitstraling. Voorbeeld genomen aan de blauwe Gauloises fabrieks Yamaha’s uit de rally. Een mooi resultaat!! Zoiets kom je niet zo gauw tegen.

Kasten slaapkamer gewrapped in een frisser kleurtje

In deze slaapkamer was het altijd behoorlijk donker en het kleurtje was niet meer zo van deze tijd. Kasten zijn inbouw dus ook lastig te vervangen. In een dag alle kasten voorzien van een interieurfolie. Een groot verschil!!

Ducati 1199 Panigale S gewrapped als Tri-Colore

De eigenaar van deze Ducati 1199 Panigale S vond het allemaal wel veel rood. Opgelost door er een mooie replica van de Panigale Tri-Colore van te maken!

Dodge Ram voorzien van een gave matte metallic wrap.

Deze dikke Dodge voorzien van een mooie matte metallic Purple wrap. Zo’n grote auto in zo’n gave wrap gaat zeker opvallen!!

Kawasaki ZX-6R gewrapped als World SBK replica

De Kawasaki ZX-6R van een normale groene racer veranderd in een gave eyecatcher!! Replica van het Kawasaki team World SBK 2018.

Ducati Scrambler gewrapped met roest print

Deze voorheen rode Ducati Scrambler voldoet nog prima voor de eigenaresse, maar zij wilde wel eens wat anders. Dat is ons gelukt! Tank gewrapped in Satijn wit. Alle andere delen voorzien van een printbare wrapfolie met een gave roestprint. Deze valt zeker op!