Loading...
Ducati Multistrada 1260S als ‘Final Edition’

Mooi als klanten zelf creatief¬† zijn! Deze belgische klant wilde de uitvoering van de Ducati Panigale 1299 ‘Final Edition’ op zijn Ducati Multistrada verwerkt hebben. Bijzonder mooi resultaat inclusief de koffers!

Ducati Panigale V4S gewrapped als Moto-GP

Deze Ducati Panigale V4S racer met polyester kuipen gewrapped als Moto-GP replica van Ducati.¬† Zo zul je er niet veel tegen komen!! In de onderste foto’s ziet men de opbouw en het uitlijnen van de diverse kleuren en vlakken.

Keuken wrappen

Wrappen keuken of interieur door MotorWrap. Ben je nog tevreden met je keuken, maar wil je eens een ander kleurtje of structuur. MotorWrap kan ook een keuken en interieur wrappen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?? Neem gerust contact met ons op!

Mat zwarte wrap over deze dikke Ducati Hypermotard

Mat zwarte wrap over deze Ducati Hypermotard met mooie details in glans rood. Mooi contrast wanneer deze in de zon staat. Mooi stukje creativiteit op de tank met het Ducati logo.

BMW GSA Koffers gewrapped

Deze stoere BMW GSA koffers voorzien van een brushed black wrapfolie. Finishing touch met GS Logo in glans zwart. Wil jij ook zo’n mooie brushed look op die stoere koffers….?

Wrappen BMW Motorkoffer

Deze BMW motorkoffers gewrapped . Wil jij je koffers in een mooi kleurtje laten wrappen? Als je het aluminium niet zo mooi vind…. Natuurlijk ook nog vele andere mooiere kleuren mogelijk dan alleen mat zwart.

Motorkoffers gewrapped in Tri-Colore voor Ducati Multistrada

Deze motor koffers bijpassend gewrapped voor de Ducati Multistrada 1200 Tri-Colore. Toch een mooier geheel geworden!

Honda CBR1000RR in mat zwart gewrapped

Deze Honda CBR1000RR gewrapped in mat zwart met accenten in carbon en glanzend rood. Voor de klant hebben we de beleving van snelheid kunnen creeeren. Klant tevreden!! de combi van mat en glang komt ook moi uit in de logo’s in glans op een matte achtergrond.

Mini Cooper striping – Wrappen

Deze mini Cooper S met wat carwrapping mooie accenten gegeven. Keuze voor mat zwart en chroom folie komen mooi uit. Mooie contrast in de auto door gebruik van glans en matte folie.

VW Polo wat sportiever gemaakt!

Beetje carwrapping door MotorWrap. Bij deze VW Polo dak, spiegels en dakspoiler voorzien van zwarte glans folie. Een auto kan al snel wat sportiever gemaakt worden met mooie accenten.