Loading...
BMW R1200GS gewrapped in Matte Army Green met bijpassende koffers

Deze BMW R1200GS deels gewrapped in Matte Army Green en de BMW koffers voorzien van een wrap in Brushed Black met logo’s in mat zwart. Deze klant heeft voor zijn gevoel weer een nieuwe motor in eigen unieke en persoonlijke kleurstelling. Hieronder in de foto’s de transformatie.

BMW S1000RR racer gewrapped met behulp van Templates

Deze BMW S1000RR racer gewrapped met behulp van Templates. Alles in huis geprint. Geel mee geprint en later Fluor Geel over het geel heen geplakt. Een mooi contrast tussen het Matte laminaat van de print en de Glans van het Fluor geel. Deze gaat zeker opvallen op het circuit!!

BMW S1000RR racer voorzien van sticker set aan de hand van templates

Het ontwerp voor deze BMW S1000RR racer ’20 heeft MotorWrap verzorgt. De stickerset wordt gemaakt aan de hand van Templates en in eigen huis geprint. Templates zijn digitaal gemaakte vormen die precies op de polyester Alpha Racing kuip passen. Nieuwsgierig hoe dit werkt….?? Neem gerust contact op met Motorwrap.!! De

Aprilia RSV4 gewrapped in RSV4-X uitvoering

Voor deze klant zijn Aprilia RSV-4 gewrapped in de zeldzame RSv4-X uitvoering. Hier zijn slechts enkele exemplaren gemaakt in de fabriek van Aprilia in Noale. Mooie finishing touch dat de klant ook de wings erbij heeft gekocht.!!

BMW R 1250 GS gewrapped in Snow Camo

De eigenaar van deze BMW R 1250 GS wilde een GS die nog niemand anders heeft. Dat is met deze Snow Camouflage wel gelukt. Inclusief een coole set koffers. In de foto’s hieronder de transformatie.

Ducati Panigale V4R gewrapped als Aruba Superbike replica

Voor een klant deze voor Ducati Panigale V4 gewrapped als replica uit het WorldSBK. Duidelijk dat zijn favoriet Scott Redding is! In de foto’s hieronder de transformatie. Een mooie verschijning in de paddock van de diverse circuits!

BMW S1000RR gewrapped met stickerset

Deze BMW S1000RR racer voorzien van een racy stickerset. Iets voor jouw…?? Motorwrap kan hiervoor een ontwerp verzorgen. Aan de hand van templates worden de stickers geprint in eigen huis en daarna geplakt op de motor. In de foto’s hieronder de werkwijze in beeld gebracht.

Mercedes bakwagen voorzien van belettering

Deze grote gele Mercedes bakwagen voorzien van een stukje herkenbaarheid. Belettering is een betaalbare en simpele, maar doeltreffende manier om je bedrijf in jouw regio te promoten.

Ducati 959 Panigale Racer in Camouflage wrap

Mooie rozo racer voor een snelle dame!! Nadat we deze motor in april al gewrapped hadden wilde deze klant alweer wat anders voor het volgende seizoen. Zaols je kunt zien aan het eindresultaat had de klant al inspiratie genoeg!! Zo zie je maar…met printwrap kunnen we alles maken!  

BMW Vario koffers gewrapped

Na enige tijd intensief gebruik wilde de eigenaar de koffers weer nieuw en een ander kleurtje hebben. Van Aluminium naar geborsteld staal. Deze gewrapte Vario koffers kunnen weer even mee! GS logo in bijpassende kleuren gemaakt van de motor.