Loading...

Over Motorwrap

Branding, 90
Design, 80
Development, 85

Jouw motor of scooter laten wrappen als persoonlijke limited edition? MotorWrap staat paraat voor het wrappen van motoren, scooters, auto’s en vrachtwagens! Wrappen in een kleur die jou zo aanspreekt of een combinatie van kleuren.

De afgelopen vier jaar hebben we onszelf ontwikkeld als dé specialist in het wrappen van o.a. motoren en scooters wat een waar vakmanschap blijkt. Diverse schitterende projecten van zeer tevreden klanten zijn in ons atelier ontstaan waaraan we altijd veel plezier mochten beleven. Ervaar het zelf!


Waarom je motor wrappen?

VOORDELEN

Alles is terug te brengen in de originele staat, Wrappen zorgt voor een lakbescherming, U kiest uw eigen ontwerp, U heeft uw eigen ‘special edition’, Mocht het nu mat, glans of metallic gaan worden, of zelfs een full-color print van een door u aangeleverde foto, (bijna) alles is mogelijk, Geschikt voor motoren, auto’s, helmen, etc. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw overige drukwerk! Vraag naar de mogelijkheden!

UNIEK EN PERSOONLIJK

Wilt u ook een uniek persoonlijk design op uw motor of scooter? Vertel ons uw ideëen, informeer naar de mogelijkheden en wij zullen u een gerichte prijsindicatie geven op basis van uw wensen. Via ons contact / offerteformulier die u kunt vinden op onze offertepagina kunt u uw gerichte vragen stellen en geheel gratis een offerte aanvragen. Wij zullen u zo duidelijk mogelijk informeren om daarna, indien gewenst, een afspraak te maken en uw motor om te toveren tot uw eigen limited edition!

SNEL UW EIGEN LIMITED EDITION

Ja! Ik wil ook een motor of scooter laten wrappen als eigen limited edition! Hoe gaat dat in z’n werk? Heel simpel: vul ons offerte / contactformulier in en maak al uw wensen kenbaar. Wij verzorgen vervolgens een vrijblijvende offerte en eventueel ontwerp. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, plannen we samen een afspraak voor wanneer u de motor (of onderdelen) bij ons komt brengen.

Vind ons

TELEFOON
06 – 46266579
ADRES
Industrieterrein Eeneind II
De Tienden 32
5674 TB Nuenen
Nederland
EMAIL
info@motorwrap.com