Loading...
BMW S1000RR circuitmotor voorzien van stickerset met templates

Voor Racing Products deze BMW S1000RR voorzien van deze stickerset met eigen logo verwerkt in het design. Stickerset gemaakt aan de hand van templates. Voor het ontwerp samengewerkt met Skippy Design. Benieuwd wat we van joouw racer kunnen maken??

Ducati Streetfighter V4 voorzien van decoratieve Ducati-logo’s

Het ontwerp voor deze Ducati Streetfighter V4 is samen met de klant tot stand gekomen. Een hele gave motor geworden met deze striping erop! Zie de foto’s voor meer details.

BMW R1250GS gewrapped als ‘Triple Black’

Met het verdwijnen van de R1200GS verviel ook de Triple Black bij BMW. Voor deze klant hebben we het nieuwe model de BMW R1250GS gewrapped als ‘Triple Black’. Blijft toch een mooie kleurstelling! Hieronder de foto’s van de verandering en het eindresultaat.

Kawasaki ZX7-R gewrapped als ‘Yanagawa-Replica’

Deze klassieke Superbike Kawasaki ZX7-R hebben we voorzien van zijn historische looks. Race replica van het WorldSBK kampioenschap van het jaar 2000. Toen bereden door de Japanner Akira Yanagawa. In de foto’s hieronder de transformatie van de Kawasaki in stappen.

Deze zeldzame Honda racer voorzien van een klassieke uitstraling

Een klassieke uitstraling met deze Joey Dunlop livery voor deze Honda VFR400. Voor de echte liefhebbers is deze uitvoering direct herkenbaar. Een mooie eyecatcher!!

Ducati Streetfighter V4S in Matte Deep Black gewrapped

Aangezien deze nieuwe Ducati Streetfighter V4S alleen in rood werd geleverd kwam deze klant bij ons terecht. Wij hebben deze Ducati in Matte Deep Black gewrapped. Een groot verschil. in de foto’s hieronder de transformatie.

Ducati Multistrada 1260 voorzien van een Racy Wrap.

Deze Ducati Multistrada 1260 voorzien van een sportieve wrap. In de foto’s ziet u de transformatie van de Ducati.

Yamaha R1 gewrapped als Michael van der Mark Replica uit het WorldSBK

Deze Yamaha R1 hebben we gewrapped als replica van onze Nederlandse held, Michael van der Mark, uit het Wereldkampioenschap Superbikes. Zelfs geen persoonlijke kleine details toegevoegd. Gewrapped precies zoals je deze Yamaha R1 op Eurosport op het beeld voorbij ziet komen!

Ducati V2 gewrapped als WorldSBK Aruba Replica

Deze Ducati V2 voorzien van een wat meer racy look met deze wrap in ‘Aruba-It’ uitvoering uit het Wereldkampioenschap Superbikes ’20. Deze gaat zeker opvallen als deze langs de terrassen rijd!! In de foto’s hieronder is te zien hoe dit tot stand kwam.

Monster Energy replica helm gewrapped

Als verrassing voor zijn verjaardag deze Monster Energy helm gewrapped. Deze HJC helm gewrapped als persoonlijke replica met als finishing touch zijn eigen naam en racenummer. In de foto’s hieronder hebben we de transformatie in beeld gebracht.